Bazeni Royal Dolphin ROYAL DOLPHIN GROUP

ROYAL DOLPHIN je poslovno združenje proizvajalcev in izvajalcev bazenov in bazenske tehnike za območje Slovenije, Hrvaške ( Istre in Kvarnerja) in obmejnega področja z Italijo ( Friuli Venezia Giulia ), ter deloma tudi na ostalih trgih bivše Jugoslavije ( BIH, SČG ).

Bazeni in oprema za bazene

Člani poslovnega združenja ROYAL DOLPHIN Bazeni smo specializirana podjetja z dolgoletnimi izkušnjami na področju bazenov, bazenske tehnike, celotnih wellness programov ( whirlpooli, savne,.. ) in avtomatskih dezinfekcijskih sistemov za vzdrževanje vode.

Dobavimo vam ( montaža, prodaja, veleprodaja ) vse potrebne materiale in dodatno opremo za izgradnjo in vzdrževanje vseh vrst bazenov, vključno z vsemi potrebnimi sredstvi za nego in dezinfekcijo vode v bazenih in whirlpoolih ( vroči masažni bazeni ).

Poleg veleprodaje izvajamo tudi vsa montažna dela vključno z dobavo potrebnega materiala na individualnih in javnih bazenih, ne glede na velikost in obseg.

  • Oprema za novogradnje bazenov - Montažni bazeni, Poliestrski bazeni, Liner bazeni in vsa oprema za Betonske bazene
  • Vroči masažni bazeni - Whirlpooli in masažno plavalni bazeni.
  • Dezinfekcijska sredstva in dezinfekcijski sistemi za bazene.
  • Dodatna oprema za bazene, okolico bazenov in wellness prostore.
  • Servisne storitve pri vzdrževanju in obnovi privatnih in javnih bazenov.

Več o različnih vrstah in načinih gradnje bazenov si preberite na spletnih straneh združenja, za vse podrobnejše informacije pa se obrnite na naša podjetja:

  • Titro d.o.o.
  • Stotinka d.o.o.
  • Bazenska tehnika d.o.o.

Kontaktne podatke najdete tukaj.

 


27.07.2011

BAZENSKE STREHE - ugodne cene s popustom

 ZELO UGODNE CENE  za BAZENSKE STREHE model ADVANCED, saj še vedno velja za nakup streh 
-10 %  popust, ter brezplačna dostava in montaža.

Pleg običajnih streh Advanced so novost v ponudbi še teleskopske strehe za približno 15 % nižjo ceno !  Pokličite nas za več informacij in obiščite stran www.bazenske-strehe.si

05.04.2011

Vse o BAZENIH IZ POLIESTRA

Obiščite www.poliestrski-bazeni.si   kjer najdete veliko informacij o preko 100 različnih modelih poliestrskih bazenov,  različnih proizvajalcev in različnih oblik ter vse o tem kako jih dostavite in vgradite.

Novost so KERAMIČNI BAZENI z izredno kvalitetno izdelavo. Oglejte si jih TUKAJ, cene teh bazenov pa najdete TUKAJ

 

28.03.2011

Zelo ugodne cene za MASAŽNE BAZENE iz naše ponudbe

Whirlpool Jacuzzi - povečaj sliko

V ponudbi imamo prostostoječe masažne bazene  COAST SPAS,  JAZZI, IBERSPA in JACUZZI.

Poleg prostostoječih masažnih bazenov imamo tudi whirlpoole s prelivnim kanalom za uporabo doma ali za javno uporabo v wellness prostorih, hotelskih kopališčih, ali kmečkih turizmih, itd..... Pokličite, ali obiščite nas za več informacij in ponudili vam bomo najugodnejše cene.

 Več o ponudbi masažnih bazenov si lahko preberete tukaj.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.